kerstschaaktoernooi in heeten

Net als vorig jaar wordt ook dit jaar in Heeten een kerstschaaktoernooi georganiseerd. Op vrijdag 28 december staan in de kantine van de plaatselijke sporthal de schaakborden en stukken klaar voor alle liefhebbers van het schaakspel. De middag duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur voor alle jeugdschakers tot 14 jaar, om 19.30 uur begint de schaakavond voor alle overige schakers.

Iedereen die schaken leuk vindt, is welkom. Schaken is geen sport die grote aantallen naar een schaakvereniging trekt. Toch zijn er veel mensen die wel het schaakspel kennen, maar door andere bezigheden daar niet makkelijk aan toe komen. Juist voor deze categorie is dit schaaktoernooi bestemd. In een ontspannen sfeer een fijn avondje schaken.

Dank zij de ondersteuning door Nijland Revalidatietechniek is de deelname gratis. Belangstellenden kunnen zich via mail opgeven bij mocking@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.