kerstman met rendier op kleine stations

Reizigers op de stations Raalte, Heino, Wijhe en Olst worden op 19, 20 en 21 december in de ochtendspits geheel in kerstsfeer welkom geheten op ‘hun’ station. Voordat zij in de trein stappen worden ze ontvangen door de Kerstman die natuurlijk zijn levende rendier mee heeft. Reizigers kunnen op de foto met de Kerstman en zijn rendier. Dezelfde avond kunnen ze hun foto via internet downloaden. Dinsdag stond de kerstman van 6.30 tot 9.30 uur al op station Olst.

Er staat een kop koffie met kerstkrans klaar om de innerlijke mens te verzorgen en kerstmuziek en vuurkorven zorgen ervoor dat reizigers helemaal in kerstsfeer komen.

Het bezoekschema van de Kerstman met zijn rendier voor de komende dagen ziet er als volgt uit:

Woensdag 19 december van 6.30 tot 9.30 uur station Wijhe

Donderdag 20 december van 6.30 tot 9.30 uur station Raalte

Vrijdag 21 december van 6.30 tot 9.30 uur station Heino

NS heeft er bewust voor gekozen deze verrassingsactie op kleine stations te doen. 340 van de stations die NS beheert zijn kleine stations waar ze de wachttijd graag willen veraangenamen. Daarnaast vinden er in de decembermaand ook op grote stations allerlei kerstactiviteiten plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.