kerstconcert con amore in lemelerveld

Op zondag 23 december geeft gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld weer zijn jaarlijkse kerstconcert in de Heilig Hart-kerk aan de Posthoornweg in Lemelerveld. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrije gift bij het verlaten van de kerk is zeer welkom.

Naast Con Amore levert ook het koor Salland Vocaal uit Raalte dit jaar een bijdrage aan het concert. Dit vierstemmige mannenkoor is opgericht in 2007 en telt op dit moment 24 zangers. De muzikale leiding van beide koren is in handen van dirigent Wim van Lenthe. Con Amore wordt muzikaal ondersteund door pianist en organist Bert Bootsma en het Harderwijks Strijkorkest. Yvonne Boerdam, lid van Con Amore, maar inmiddels ook ver buiten Lemelerveld bekend als sopraansoliste, zal ook weer een aantal mooie solopartijen ten gehore brengen.

Beide koren bieden een afwisselend programma, dat garant staat voor een avond genieten in kerstsfeer van prachtige muziek. Zo zingt Con Amore onder meer delen uit de Missa Brevis in D van Wolfgang Amadeus Mozart, ‘A Gaelic Blessing’ van John Rutter en Psalm 117 in een bewerking van Georg Philipp Telemann, maar ook klassiekers als ‘Joy to the world’ en ‘Stille Nacht’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.