kerstboominzameling in olst en wijhe

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ook voor de kerstboom. Hij moet uiteindelijk de deur weer uit. Maar hoe? Ook dit jaar houdt de gemeente Olst-Wijhe de inzameling van kerstbomen graag samen met de kinderen. Iedereen die een kerstboom brengt kan 0,50 euro per boom verdienen. Dat geldt natuurlijk alleen voor de échte kerstboom.

Op donderdag 3 januari van 13.00 tot 16.00 uur kunnen kerstbomen op de volgende locaties ingeleverd worden:

Olst: op het trapveld De Meente en bij het parkeerplein voor het Willy Dobbeplantsoen.

Wijhe: op het grasveld naast de Tellegenschool en op de parkeerplaats van Wijhe ’92.

Bij de verzamelplekken staan medewerkers klaar om de bomen in ontvangst te nemen.

Waarom een andere inzameling?

Er komen steeds meer kunstkerstbomen, bomen met kluit, of er staat helemaal geen boom meer in de kamer. Het aanbod van minder kerstbomen maakt het inzamelen per adres duur. De inzamelaar moet wel alle straten afrijden, soms voor maar twee of drie bomen en dat maakt de kosten van de inzameling erg hoog. Vandaar dat het nu op deze manier gebeurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.