kalender met luttenbergers

Vanaf vrijdag 14 december zijn vrijwilligers op pad gegaan om de jubileumkalenders te verkopen. Dit alles ter ondersteuning en promotie van 175 jaar kerkdorp. De organisatie merkt een toenemende belangstelling voor de kalender buiten het dorp Luttenberg. De kalenders worden, de komende week eerst in Luttenberg, huis-aan-huis verkocht.

Bij de organisatie komen veel aanvragen voor de kalender binnen van mensen die hebben gehoord over de unieke settings in de kalender, bijvoorbeeld doordat ze familie zijn of een andere binding hebben met Luttenberg. “Deze mensen vragen we om via een familielid of een bekende in Luttenberg een exemplaar te laten kopen. De gedrukte oplage is namelijk gericht op Luttenbergse huishoudens”, aldus Jose Oosteraar namens 175 jaar kerkdorp.

Oosterlaar benadrukt verder dat personen buiten Luttenberg, die niet in staat zijn om een kalender via familie te bemachtigen, een mail kunnen sturen naar jjoosterlaar@online.nl. “We zetten deze personen op een lijst. maar kunnen dan geen kalender garanderen.”

Er zijn veel foto’s gemaakt die om publiciteitsredenen niet de kalender of het nieuws hebben gehaald. Ook zijn er tijdens de verschillende fotodagen diverse bijzondere foto’s gemaakt, zoals de ‘making of’ en mooie single portretfoto’s, zowel in kleur als zwart-wit. Binnenkort zijn veel van deze beelden op ParelvanSalland.nl te zien en te downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.