jort van dartel wint voetbaltoto

Jort van Dartel heeft deze week de Salland Centraal/Intersport Schutte Voetbaltoto gewonnen. Daar moest wel loting aan te pas komen. In totaal hadden zeventien deelnemers drie wedstrijden goed voorspeld.

Er ontstond bij de deelnemers wel wat onduidelijkheid over het duel tussen Hoonhorst en Raalte (of Raalte en Hoonhorst). De wedstrijd tussen beide teams aan het begin van dit seizoen zou eigenlijk in Hoonhorst gespeeld worden. Omdat het veld toen niet bespeelbaar was, hebben de teams in overleg besloten om eerst in Raalte te spelen. Daarna werd afgelopen weekend het duel in Hoonhorst afgewerkt.

In onze voetbalpool was die wijziging in het programma niet verwerkt, maar omdat het er in onze pool om gaat dat je de winnende ploeg voorspelt, had dat inhoudelijk geen gevolgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.