jort en sander show haalt 6315 euro op

De show werd druk bezocht en zelfs Erik Hulzebosch kwam langs om de actie te steunen. Daarnaast hebben Jort & Sander het voor elkaar gekregen om de Oortwijn / C1000 Hoofdprijs onder de aanwezigen te verloten ten behoeve van het goede doel. Met de koop van een plankje die avond maakte je kans op een D-Reizen Reischeque ter waarde van maar liefst 450 euro.

Jort Paauw en Sander Bekkink zijn al jaren het bekende Heinose duo met een knipoog afgeleid naar het 3FM Coen en Sander programma. De link naar Serious Request was daarom ook snel gemaakt als thema voor het avondprogramma.

Jort en Sander hebben zelf ook een uitgebreider verslag geschreven:

Nadat Jort & Sander hun aftrap in Heino bij het C1000 Rad van Fortuin hadden gedaan konden de mannen met hun eerste Serious Request bijdrage en Erik Hulzebosch als optredend artiest door naar Zalencentrum Oortwijn voor het zinderende vervolg van de avond die nog tot in de late uurtjes zou duren.

Het duo vervolgde op ludieke wijze de show die volledig in het teken stond van de 3FM Serious Request Show. Van alles werd gedaan om geld in te zamelen om het Rode Kruis hoofddoel van 2012 – het terugdringen van babysterfte – te ondersteunen. Henk Lunsing van zalencentrum Oortwijn en C1000 stelde de hoofdprijs van de avond beschikbaar in de vorm een reischeque ter waarde van maar liefst € 450,=! Hiervoor konden loten gekocht worden en ook hiervan ging de opbrengst volledig naar Serious Request. Eric Schokker kon zich de gelukkige eigenaar noemen na een spannende ronde als winnaar van de reischeque.

Ook de kosten die normaal gemaakt werden voor licht en geluid met dank aan Noize Verhuur werden allemaal in het potje gedaan voor het goede doel. Daarbij deden ook Jort & Sander belangeloos deze avond zodat ook hun gage als donatie bijgeteld kon worden. Met nog verschillende verlotingen die avond waar onder andere horloges van Boerdijk Juweliers werden verloot, werd het totaalbedrag van € 6315,= bij elkaar gebracht.

‘Toen ook nog het optreden van Erik Hulzebosch ingezet werd, ging het dak er echt af’ aldus Jort Paauw. Nadat hij zijn laatste nummer had gezongen werd het nog een duet tussen Jort & Sander en Erik Hulzebosch als afsluiter van het optreden ingezet. Het publiek deed volmondig mee.

Ondertussen waren de inschrijvingen voor de bus die het publiek live naar Enschede zou brengen gesloten. In totaal wisten de twee zonder moeite 2 bussen met circa 100 Heinose supporters mee te krijgen naar de Oude Markt in Enschede om het totaalbedrag van € 6315,= persoonlijk af te willen geven aan de dj’s van het Glazen Huis. Hiervoor werd zondagochtend om 11:00 uur verzameld bij Oortwijn om in te stappen op weg naar Enschede. Ook de busrit werd voor een deel gesponsord.

Het populaire Heinose duo blikt terug op een geweldige week met spetterende afsluiting zondag in Enschede. ‘Het was helaas onmogelijk om helemaal naar voren te komen’ aldus Sander Bekkink. ‘Nadat we met de hele club bijna 2 uur in de rij hadden gestaan werd ons duidelijk dat het nog zeker 2 uur zou gaan duren om vooraan te komen. Omdat we ineens voor het Glazen Huis mede Heinoer Toon van de Burg van Camping Heino zagen, hebben we snel onze cheque via hem naar voren laten brengen.’

Het liefst hadden ze daar als imitators van Coen & Sander nog even vooraan gestaan bij dat beroemde 3FM Glazen Huis. Maar het geld was gestort op giro 661 en daar ging het om de hele dolle boel voor het goede doel tenslotte om. ‘Tot slot willen wij iedereen bedanken voor de geweldige giften, aanwezigheid en ondersteuning voor dit spektakel. We wensen iedereen fijne feestdagen’ aldus Jort & Sander.

Meer foto's