jort en sander serious request show

Aanstaande zaterdagavond wordt er een knallende afsluiting verwacht in Oortwijn als laatste donatiemogelijkheid voor de Jort & Sander Serious Request Show. Deze avond wordt namelijk ondersteund door een optreden van niemand minder dan Erik Hulzebosch. Daarnaast hebben Jort & Sander het voor elkaar om de Oortwijn / C1000 Hoofdprijs onder de aanwezigen te verloten ten behoeve van het goede doel. Met de koop van een plankje die avond maak je kans op een D-Reizen Reischeque ter waarde van maar liefst 450 euro.

Jort Paauw en Sander Bekkink zijn al jaren het bekende Heinose duo met een knipoog afgeleid naar het 3FM Coen en Sander programma. De link naar Serious Request was daarom ook snel gemaakt als thema voor het avondprogramma van 22 december.

“Omdat we al gevraagd waren om de avond tot 21.00 uur bij C1000 te verzorgen, was het al snel duidelijk dat we daarna graag verder wilden gaan ter ondersteuning van het goede doel. Dat we daarom nu in hele korte tijd een mooi programma bij elkaar hebben vinden we dan ook echt super”, aldus Sander Bekkink.

Maar dit is nog niet alles. Het duo gaat namelijk het totaalbedrag persoonlijk en live overhandigen aan de dj’s in het Glazen Huis op de Oude Markt van Enschede. Hiervoor gaat een bus rijden met supporters die Jort & Sander ondersteunen om het Heinose bedrag vooraan op het plein te krijgen.

“Wij gaan voor een hoge opbrengst en iedereen is welkom om een donatie te komen doen voor dit doel bij Oortwijn die avond”, aldus Jort Paauw. Omdat het duo al op pad kan met de opbrengst van Voetbal Vereniging Heino, de C1000 bijdrage en de bijdrage van ondernemer Henk Lunsink van Oortwijn, rekenen ze op meer donaties uit de Heinose samenleving. “Natuurlijk kan je zelf ook doneren op giro 661 van Serious Request, maar het bedrag via ons doneren maakt dat je niet zelf live naar Enschede hoeft. Daarom is elke donatie uit bedrijfsleven of persoonlijk welkom”, vult Sander aan. Deze donaties kunnen aangemeld worden via Facebook of persoonlijk overhandigd bij Oortwijn.”

Op de vraag of de donateur kan vertrouwen dat het totaalbedrag netjes aankomt namens Heino in Enschede is het duo kort en bondig: “Van een grapje houden wij inderdaad wel, maar als het over babysterfte gaat valt er weinig meer te lachen.”

Serious Request is inmiddels al vol bezig in Enschede. Onze fotograaf Arnold Roolvink maakte woensdag foto’s van het evenement.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.