jimi hendrix coverband in oortwijn heino

Stichting Live Music Heino heeft voor zaterdag 15 december een Jimi Hendrix-coverband gecontracteerd voor een optreden in de Ridderzaal van Café-restaurant Oortwijn. De band komt uit Utrecht en heet ‘Who Knows’. In de pauze van het optreden treedt het jonge gitaartalent Tommy Guitar V uit Raalte op.

Who Knows bestaat uit professionele muzikanten die er heel goed in slagen om de specifieke Jimi Hendrix-sound en sfeer neer te zetten. Er zullen ook oude filmopnames van Jimi Hendrix worden getoond.

Tegen 16.00 uur, voorafgaand aan het optreden, is er een gitaarworkshop. Deze is bestemd voor degenen die al gitaar (elektrisch of akoestisch) kunnen spelen, maar graag nog wat extra grepen en technieken willen leren. Er is nog plaats voor enkele personen. Opgeven kan via info@nomisadvies.nl

Iedereen die het leuk vindt om te komen kijken en luisteren is natuurlijk van harte welkom.

Entree-kaartjes zijn voor 5 euro per stuk verkrijgbaar bij De Smulbaai in Heino en bij Café-restaurant Oortwijn. De band begint tegen 21.30 uur. Voor nadere informatie zie staging2.live-music-heino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.