jeugd lettele helpt gehandicapte kameraadjes

De spelers van vv Lettele E2 hebben namens de Zwaluwen Jeugd Actie een duofiets aangeboden aan de bewoners van het Logeerhuis De Cornel in Zwolle. De bewoners, jongeren met een verstandelijke beperking, zaten vol spanning te wachten op het aanbieden van de duofiets en waren er heel erg blij mee. Het werd een gezellige middag, zeker toen ook nog eens muzikale Pieten langs kwamen.

De E-jeugd van voetbalvereniging Lettele doet net als vele andere voetbalverenigingen in onze regio jaarlijks mee aan de landelijke Zwaluwen Jeugd Actie. Met deze actie zamelen de voetbalverenigingen geld in voor een goed doel. Tweederde van de opbrengst gaat naar het Prinses Beatrix Fonds en wordt onder andere besteed aan onderzoek naar spierziekten bij kinderen. Een derde van het bedrag besteedt de Zwaluwen Jeugd Actie aan sport-, spel- en recreatievoorzieningen voor de gehandicapte jeugd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.