je bent een rund als je met vuurwerk stunt

Je bent een rund als je met vuurwerk stunt, die kreet kennen we zo langzamerhand wel. Blijkbaar zijn er altijd nog mensen die een rund willen zijn, want je hoeft geen helderziende te zijn, nu al te voorspellen dat er ook deze jaarwisseling wel weer een hand of oog naar de vernieling gaat.

Op Youtube vonden we dit lied er over. Vrolijk van aard, dat wel.

Morgen – vrijdag 28 december – begint de verkoop. Onder meer de Raalter Welkoop gaat dan al om 07.00 uur open. Of andere bedrijven ook vroeger de deuren voor het publiek, weten we niet. Zet dat gerust onder dit bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.