inspectie verontreiniging perceel heesweg

De gemeente Raalte kocht de grond een aantal jaren geleden aan om bedrijventerrein de Zegge uit te breiden. Een ander perceel aan de Heesweg, een paar honderd meter verderop, bleek na aankoop ernstig verontreinigd. Voormalig eigenaar van het perceel, oud-wethouder Haarman, werd door de gemeente aansprakelijk gesteld voor de vervuiling. Haarman legde daarop zijn functie als bestuurder neer om zich te kunnen verdedigen tegen de aantijgingen van zijn oud-collega’s.

De mannen die vrijdagmorgen aan het werk waren, lieten doorschemeren dat er op het perceel waar zij aan het werk waren niet veel bijzonders aan is getroffen. Wat puin onder de oude toegangsweg, maar dat is niet ongebruikelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.