inschrijven sallands got talent tot 27 januari

Sallandse talenten die nog aan de talentenjacht ‘Salland’s Got Talent’ mee willen doen, hebben tot zondagavond 27 januari de tijd om zich in te schrijven via staging2.hofinsalland.nl. Daarna sluit de inschrijving en worden de voorrondes ingedeeld.

Op zaterdag 16 februari om 20.15 uur en zondag 17 februari om 15.00 uur vinden de voorrondes plaats. Een deskundige jury beoordeelt de acts en selecteert welke acts mee mogen doen aan de finale op zaterdag 16 maart. Alle talenten zijn van harte welkom, van zang, dans en muziek tot aan acrobatiek, goocheltrucs of een cabaretoptreden. Ook leeftijd speelt geen rol. Alleen voor zangers/muzikanten tot en met 18 jaar wordt in Raalte ook ‘Aanstormend Talent’ georganiseerd: staging2.aanstormendtalent.com

Sallandse talenten kunnen zich gratis aanmelden voor de voorrondes via het aanmeldingsformulier op staging2.hofinsalland.nl/talent Zij ontvangen hiervan een bevestiging via de mail. Belangstellenden, familieleden, vrienden; iedereen is welkom om de talenten aan te moedigen.

Salland’s Got Talent vindt plaats in het HOFtheater in Raalte. De entree voor beide dagen is gratis. Wel is het handig om kaarten te reserveren. Dat kan via staging2.hofinsalland.nl of de Bibliotheek in Raalte via 0572 – 363637.

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.