hoftheater vol cabaret muziek zang en toneel

In het HOFtheater staan aankomend weekend drie verschillende voorstellingen op het programma. Op 7 december ‘Buutvrij’, 8 december ‘Top 2000 Live’ en op 9 december ‘De Sultan en de Jood’. Kortom een weekend met cabaret, muziek, zang en toneel.

Van der Laan & Woe

Van der Laan & Woe staan vrijdagavond 7 december met de voorstelling ´Buutvrij´ in het HOFtheater. Zij wonnen in 2011 de Neerlands Hoop-prijs voor meest veelbelovende cabaretiers. In ‘Buutvrij’ scherpen zij de tijdgeest op de slijpsteen van hun intelligentie en vatten zij de actualiteit humoristisch bij de horens. Dat doen ze op zaterdagavonden in de quiz bij Paul! de Leeuw. Dat doen ze op Oudejaarsavonden met Erik van Muiswinkel. En dat doen ze ook bij het HOFtheater. De voorstelling begint om 20:15 uur en kaarten kosten 17,50 euro.

Top 2000 Live

Zaterdagavond 8 december staat Top 2000 Live in het HOFtheater. Deze avond staan John Vooijs, Erica Groeneveld, William Kersten en Forrest Thomas op het podium. Dit zijn de zangers in het Nederlandse muziekspektakel waarbij iedereen uit z’n dak gaat. Na twaalf jaar op de radio, brengt een dynamische band nu een avondvullende theaterversie van de populaire Top 2000 lijst. Motown, rock, pop, disco, chanson, reggae, nederpop en meezingers komen aan bod. Een avond om los te gaan en mee te zingen. De voorstelling begint om 20:15 uur en kaarten kosten 24,50 euro.

De Sultan en de Jood

Zondagmiddag 9 december staat Helmert Woudenberg in het HOFtheater met de voorstelling ‘De Sultan en de Jood’. Dit is zijn nieuwe toneelstuk, gebaseerd op ‘Nathan de Wijze’ van Lessing en ‘Antigone’ van Sofokles. Met het stuk wil Woudenberg tonen dat de diverse geloven meer overeenkomsten hebben dan verschillen en dat bloedbanden alle wereldse en religieuze wetten overstijgen. De rijke jood Nathan en zijn christelijke pleegdochter Recha zijn meer met elkaar verbonden dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. De voorstelling begint om 15:00 uur en kaarten kosten 18,50 euro.

Binnenkort te zien in het HOFtheater:

Do 13-12: AKF – Finalistentournee (Kaarten beschikbaar)

Vr 14-12: Haantjes (naar het boek van Kluun) (Kaarten beschikbaar)

Za 15-12: Piepschuim – In veel te strakke broeken (Kaarten beschikbaar)

Kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de Bibliotheek Raalte (0572-363637) of via staging2.hofinsalland.nl waar je zelf een stoel kunt kiezen en thuis het e-ticket uit kunt printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.