hoekman interieur steeds belangrijker

In deze frisse tijd van het jaar worden de activiteiten binnenshuis steeds belangrijker. De dagen worden korter en de sfeer in huis wordt daardoor steeds belangrijker. Hoekman Verf & Wand vormt in deze periode een belangrijke schakel in het creëren van een persoonlijke, sfeervolle en soms verrassende ruimte. “Wij helpen vanaf de voorbereiding tot het eindresultaat met maar één doel: dat de klant zich goed voelt in eigen huis”, aldus Joke Hoekman.

Bij Hoekman kun je terecht voor behang, verf, raamdecoratie, tapijt en gordijnstoffen. “Eigenlijk alles voor het interieur, maar nog nét geen meubelen”, lacht Joke. Met een breed assortiment biedt Hoekman de mogelijkheid tot het vinden van nieuwe en verrassende invalshoeken, combinaties en creaties. “Wij proberen gevoel te vertalen naar interieur. Kleuren en structuren brengen een bepaalde sfeer en stijl met zich mee, waardoor je de inrichting erg persoonlijk kunt maken. Zo hebben wij 250 verschillende soorten behang op voorraad, voor ieder wat wils. Door de klant te begeleiden in dit proces, voelen wij ons ook betrokken.”

Het familiebedrijf is inmiddels in handen van de derde opeenvolgende generatie en dit brengt het nodige vertrouwen met zich mee. Service, kennis en een waardig eindresultaat zijn punten die bij Hoekman hoog in het vaandel staan. “Met Marjolein en Agnes hebben we een vakkundig en gepassioneerd team. Wij richten ons op tevredenheid bij de klanten.”

Door bezoeken aan beurzen, lezingen en contacten met trendwatchers blijft het team constant geprikkeld. “Zo blijven wij veelzijdig en gaan we met de tijd mee. Langzamerhand ontstaat de verschuiving van grijze naar aardse, warmere kleuren en natuurlijke structuren.” Bij Hoekman kun je ook terecht voor thuisadviezen. “Na een afspraak langskomen op locatie is geen probleem, ook kun je zelf wat foto’s maken van de ruimte en deze meenemen naar de winkel en aan ons voorleggen.” Het is niet altijd even makkelijk om een voorstelling te maken van het eindresultaat en hierin probeert Hoekman een sleutelrol te vervullen.

Ben je benieuwd wat Hoekman Verf & Wand voor jouw kan betekenen? Breng dan een bezoek aan staging2.hoekmanverfenwand.nl of kom langs in de winkel aan de Munstersestraat 4 in Raalte. Hoekman is eveneens bereikbaar via 0572 – 351575 of info@hoekmanverfenwand.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.