heinose pompdagen in zwaar weer

Gelijk aan de uitspraken van de voorzitter is deze week een actieperiode van ruim twee weken van start gegaan. “We hopen dat zich deze maand nog veel enthousiastelingen aanmelden als vrijwilliger. Het programma voor 2013 moet in januari in grote lijnen klaar zijn en met diverse partijen moeten weer meerjarige contracten worden afgesloten”, aldus Van Hees.

Het grote tekort aan vrijwilligers heeft bij het huidige bestuur geleid tot een aantal vragen die verband houden met het toekomstperspectief en het karakter van de Pompdagen. Moet er een uitgeklede versie (één dag minder) komen? Moeten we nog meer markten en activiteiten uitbesteden aan commerciële partijen? Zijn de Pompdagen nog wel van deze tijd? Kritische vragen waarop de inwoners van Heino een antwoord mogen geven. Dat kan onder andere via een enquête die te vinden is op staging2.pompdagen.nl . De vragenlijst kan ook worden ingevuld tijdens de Winterfair op 14 december en via het lokale magazine Heino Koerier. Ook is de enquête te vinden via Facebook.com/pompdagen. Stichting Heija Heino maakt de resultaten van de enquête in januari bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.