heino krijgt te weinig en vliegt uit beker

Heino had een valste start. Binnen tien minuten liet De Treffers zien waar het voor kwam. De ploeg opende de score. De Treffers kreeg direct daarna nog een grote kans om de voorsprong te verdubbelen. Deze pakte Heino keeper Tom Vastenavond prima. In de fase daarna bracht Jesper Schokker Heino langszij. Hij sneed naar binnen en legde de bal in de hoek. Peter Marissink bracht Heino zelfs op een voorsprong. Maar voor rust zette De Treffers aan en maakte de topklasser gelijk.

Een opbouwfout in de tweede helft kwam Heino duur te staan. De Treffers strafte de kans af en kwam op voorsprong met een droge schuiver. Met lef ging de thuisspelende ploeg op zoek naar de gelijkmaker. Het leek er dan ook even op of het doelpunt ging vallen. Dit gebeurde niet. In de blessuretijd besliste de topklasser de wedstrijd en zette de definitieve uitslag op het scorebord: 2-4.

“Een gelijkspel had gekund. De 3-3 viel helaas niet. Het was niet onverdiend geweest. Ik heb toch ook een beetje een baalgevoel. Als het gelijk blijft en het komt op penalty’s aan, kan er van alles gebeuren”, vertelde Marc Lobbert over de tweede helft. Toch is hij positief, “we hebben eervol gestreden.”

Heino bekert dus niet verder en kan zich volledig richten op de competitie. In januari staat de volgende competitie wedstrijd op het programma voor de groenwitte ploeg. Ze spelen dan thuis de belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent PH Almelo. Beide ploegen hebben twintig punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.