haarle f1 overtuigend kampioen

Haarle F1 is het eerste team van voetbalvereniging SV Haarle dat dit seizoen kampioen is geworden. Wat ze vorig jaar net niet is gelukt, werd dit seizoen dus wel klaargespeeld. De jongens hebben het hele seizoen hard gewerkt en alle wedstrijden gewonnen. De meeste zelfs met meer dan vijf doelpunten verschil. Het werd dus ook wel tijd dat ze een klasse hoger gingen.

Zaterdag 24 november moesten de jongens tegen de nummer twee op de ranglijst: Wijhe. Deze wedstrijd werd iets minder makkelijk gewonnen: 4-1. Na de wedstrijd kregen de jongens een mooie medaille, gingen rond op de platte wagen en kregen de traditionele kampioensfrikandel. Het werd een topdag voor het team en de supporters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.