Home / archiefcentraal / groenrijk in kerstsferen gehuld

groenrijk in kerstsferen gehuld

Bij Tuincentrum GroenRijk in Raalte vindt dit weekend een spetterende kerstshow plaats. “De winkel is op dit moment zo mooi ingericht, dat het de ideale locatie is voor de show. Op diverse manieren zorgen wij er voor dat ook de echte gezellige kerstsfeer aanwezig is”, aldus Johnny Holtkuile, eigenaar van het tuincentrum.

Vrijdagmiddag ging de show van start, met onder meer muziek, oliebollen en verschillende demonstraties. Ook zaterdag en zondag is er van alles te zien en te doen bij het tuincentrum. Zaterdag is GroenRijk van 10 tot 17 uur geopend en zondag van 11 tot 17 uur. GroenRijk bevindt zich aan de Oude Zwolsestraat 8a in Raalte.

Wij namen vrijdagmiddag alvast een kijkje. Via onderstaande link kun je het filmpje bekijken.

[youtube url="http://www.youtube.com/watch?v=OyHIdAqlZxs"]

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.