Home / archiefcentraal / groenlinks zoekt nieuwe partijraad

groenlinks zoekt nieuwe partijraad

Uit inhoudelijke debatten worden conclusies getrokken voor de vereniging, of het nu landelijke, Europese of regionale thema’s betreft. Of althans, dat is de bedoeling. Doet zij dat nog wel? GroenLinks zoekt kritische, gepassioneerde leden uit Overijssel die weten waar het heen moet met de partij.

De verkiezing zal zijn op de PLV in begin 2013, je mag als partijraadslid starten op 1 mei. Ben je geïnteresseerd, wil je een keer een partijraad bijwonen? Stuur dan een mailtje naar overijssel@groenlinks.nl voor meer informatie en/of om je aan te melden. Ook op http://organisatie.groenlinks.nl/partijraad vind je meer informatie.

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.