gow veldrit lemelerveld gaat toch door

Hoewel er dinsdag nog sprake van was dat de GOW Veldrit in Lemelerveld niet door zou gaan, is er woensdagmorgen toch groen licht voor de organisatie om de wedstrijd van start te laten gaan. Door een miscommunicatie binnen de organisatie bleek dinsdag namelijk dat er geen dekking van een aansprakelijkheidsverzekering was geregeld. Toen ging ook direct het bericht naar buiten dat de GOW Veldrit niet door kon gaan. Dat bleek te voorbarig.

Kokkiebikes en ATB-team Lemelerveld sprongen in het gat dat gevuld moest worden en woensdagmorgen kwam er alsnog groen licht, want er was verzekeringsdekking gevonden voor het geval er zich calamiteiten voor zouden doen.

Dat houdt in dat de ongeveer 200 crossers die zich hadden aangemeld voor de wedstrijd, zondag alsnog van start kunnen. Om 09.30 uur gaat de jeugd van start, om 12.30 uur gaan de eliten en beloften bij de amateurs van start. Start en finish zijn bij zwembad Heidepark in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.