gewoon carolien voorbereiding voor 21 12 12

Het vergt vaak nog meer tijd en ruimte dan ik denk, een avond organiseren. Doen wat we op dat moment voelen dat we mogen doen. Maar wow, wat heb ik er zin in; 21 december om 21.21 uur. Ik ervaar mijzelf en alles erom heen in een enorme flow van bruisende energie, heel fijne ideeën komen als vanzelf die ook fantastisch vormgegeven lijken te worden.

Allemaal geïnspireerde mensen die willen meewerken. Via een tip van een collega vond ik de muziek. Ondanks andere boekingen, heeft de muzikale omlijsting van de avond gekozen voor deze avond. De muziek is live en passend bij het thema wat op dat moment naar voren komt. Steeds meer mensen die beseffen dat zij deze bijzondere avond mee willen maken. De Leeren Lampe is groot genoeg. Het geeft me een fantastisch gevoel om met veel mensen zo’n mooie avond te beleven. Alles lijkt te kloppen. Natuurlijk ga ik vragen van mensen beantwoorden, maar ‘paranormaal is heel gewoon’; Een paar kinderen hebben toegezegd dat ze me wel willen helpen op het podium. Zij weten nog niet hoe…Ik zal een beetje verklappen; zij gaan, onder begeleiding van mij, vragen beantwoorden die mensen in de zaal hebben over overleden dierbaren….

Dat hebben zij nog nooit gedaan, dus steun en vertrouwen uit de zaal is een noodzaak! Ook andere mensen uit de zaal die dat willen, zullen informatie ontvangen op vragen van weer andere mensen. Ik weet dat er mensen zijn die ook lichtbollen en overledenen kunnen zien, mensen die genezende energie kunnen doorgeven, mensen die kleuren zien, engelen en andere zaken/wezens die aanwezig zijn tussen hemel en aarde. Daar gaan we natuurlijk gebruik van maken! Samen maken we de wereld een beetje mooier, fijner, prettiger.

Kaarten voor de Leeren Lampe zijn nog verkrijgbaar bij Annie Schulten te Raalte.

staging2.carolienjonkman.nl/21-12-2012

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.