gewoon carolien samenwerking zorg

Wat blij ben ik dat artsen in de reguliere zorg steeds meer open staan voor aanvullende, holistische of universele therapie. Regulier en alternatieve zorg hebben een andere kijk op klachten en ziektes, en juist daarom is volgens mij een samengaan van reguliere geneeswijze en alternatieve therapie zeer aan te bevelen. Zo heb ik, zonder dat ik het wist, een arts mogen begeleiden en krijg ik nu regelmatig cliënten/ studenten via haar. (Psychiatrisch) verpleegkundigen leren zichzelf energetisch helen en aarden en zo ook de mensen om hen heen. Binnen vele zorgsystemen wordt mindfullness gegeven. Verschillende huisartsen sturen mensen naar me toe (verwijzen is niet nodig) en zelfs artsen/therapeuten in ziekenhuizen in de buurt vragen mij of mijn collega’s soms om onze visie op hun cliënten. Als we dan in het ziekenhuis ‘arts-geneesheer of dame’ mogen zijn, mogen (moeten) we een witte jas aan, maar wij zijn als beroepsgroep erg blij met het feit dat natuurgeneeskundige (paranormale) therapie een volwaardige beroepsgroep met professionele bedrijfsvoering en goede vergoeding is geworden.

Het is heel erg belangrijk dat er medisch onderzoek wordt gedaan, ik werk er ook regelmatig aan mee en in mijn ervaring kan medicijngebruik heel belangrijk of zelfs – helaas- onvermijdelijk zijn. Ik heb vele middelen al mogen ervaren en samen met artsen werken we regelmatig samen om medicijnen af te bouwen of –indien nodig- nog beter te laten werken in het lichaam van de unieke mens. Daarnaast is het prachtig om te zien en te ervaren dat door de sessies en door de eigen geneeskracht te (leren) stimuleren een natuurlijk chemisch proces op gang wordt gebracht, waardoor lichamelijke en psychische veranderingen komen. Want natuurlijke geneeskracht heeft immers geen tot veel minder bijwerkingen!

Wat is de visie van jouw huisarts over alternatieve zorg, staat hij/zij open voor alternatieve samenwerking ? Durf jij jouw visie aan de arts te geven en word je daarin gehoord? Hoe werk jij samen met jouw arts om voor genezing te zorgen?

Schrijf gerust je ervaringen op via info@ carolienjonkman.nl of via de site

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.