Home / archiefcentraal / gewapende overval bij woonwagenkamp olst

gewapende overval bij woonwagenkamp olst

Omdat de man zich verzette, sloegen de overvallers op de vlucht. Ze reden weg in de richting van Den Nul. Op dat moment kwam ook een landbouwtrekker uit de richting van Den Nul aanrijden. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van deze trekker als getuige. Ook andere getuigen die mogelijk de zwarte BMW hebben zien rijden in deze omgeving rond dit tijdstip worden verzocht contact op te nemen met de politie.

De inzittenden waren tussen de 20 en 25 jaar oud, 1.80 meter lang en vermoedelijk hadden zij een lichtgetinte huidskleur. Hun gezichten hadden zij bedekt ten tijde van de overval. Mensen die meer weten of aanslaan op de combinatie van de twee met de zwarte BMW, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.