getuigen gezocht van aanrijding weidelaan

De politie in Raalte is op zoek naar getuigen van een aanrijding die woensdagavond 19 december rond 23.30 uur plaatsvond op de Weidelaan. Een 17-jarige jongen uit Raalte fietste die avond over het fietspad in de richting van Lemelerveld. Op het oversteekpunt voor fietsers ter hoogte van de supermarkt kreeg hij geen voorrang van de bestuurder van een grijze auto.

De auto raakte de fietser waardoor hij ten val kwam. De fiets liep daarbij de nodige schade op. De bestuurder is uitgestapt en heeft het nummer van de Raalternaar genoteerd. Hij stapte daarna weer in de auto en reed weg richting van de Ommerweg. Tot op heden heeft het slachtoffer echter nog niets gehoord van de man en daarom is de politie op zoek naar hem of eventuele getuigen van de aanrijding. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Raalte via telefoonnummer 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.