geslaagde jubileumavond handbal broekland

Handbalvereninging Nijhof Broekland bestaat dit jaar 60 jaar en dit jubileum werd zaterdag 15 december gevierd met leden, oud leden, andere Broeklandse verenigingen en overige belangstellenden.

De feestavond startte om 17.30 met spelletjes voor de jeugd (mini’s tot en met de b-jeugd). Allen deden fanatiek mee en langzaam maar zeker kwamen er steeds meer toeschouwers. Om 18.30 werden alle teams die de handbalvereniging telt aan het publiek voorgesteld. Eén voor één werden de handbaldames naar voren geroepen en werden ze per team op de gevoelige plaat vastgelegd tussen mooie pilaren van ballonen in de clubkleuren.

Vervolgens was het tijd om alle leden van de handbalvereniging, inclusief trainers en coaches bij elkaar op de foto te zetten. Hierna werd het veld vrijgemaakt voor de dames van Broekland 1 en Haarle 1 om zich voor te bereiden op de wedstrijd van die avond. Toen het startsignaal werd gegeven was de tribune afgeladen vol en kon iedereen nog net een plekje bemachtigen om deze spannende wedstrijd te aanschouwen. Het publiek genoot van een spannende eerste helft. De tweede helft bleek Haarle toch te sterk voor Broekland en eindigde de wedstrijd in 19-27 voor de dames van Haarle. Na de wedstrijd was er nog een officieel gedeelte waarin voorzitter van de handbal, Renze Wilbrink een aantal vrijwilligers die al jaren actief zijn voor de handbalvereniging in het zonnetje zette. Hans Kappert kreeg door Tonny Lubbers, die tevens de scheidsrechter was van de wedstrijd die avond, na een mooie speech de zilveren fluit uitgereikt.

De feestavond werd voortgezet in de pas gerestylede kantine van de vereniging. De handbalvereniging kijkt terug op een zeer geslaagde feestavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.