geslaagde feestavond rood geel

Rohda 1 achter de bar; de blauwwitte special guest Gerrit Haverman en DJ Hidde

Allemaal deden ze het fantastisch. De 3 gecontracteerde flügelmeisjes deden het zelfs zo goed dat Rood-Geel tot 2x toe dozen Flûgel moest bijhalen. Zelf vonden deze dames het ook een erg leuk feest. Zo leuk zelfs, dat ze zich weer spontaan aanmelden voor volgend jaar.

Aanvankelijk was het nog spannend voor Rood-Geel, om half negen waren slechts enkele tientallen bezoekers binnen, maar rond kwart voor negen liep het ineens storm. De uitgebreide reclame en het lobbyen van onder andere ons eerste team heeft gewerkt. 162 petjes deelden Rood-Geel aan de feestvierders en de mensen achter de bar uit. Het streefgetal van 150 bezoekers werd dus ruimschoots gehaald. Wel moesten we het programma enigszins omgooien. Het petje op – petje af programma werd verschoven naar de pauze van zanger Gerrit Haverman. Hij had de stemming er echter al zo goed in dat we vreesden voor het mislukken van de petjesshow. Toch bleven de ruim 160 aanwezigen een klein half uur lang goed bij les bij het kijken naar onder andere leuke filmpjes van en over spelers van diverse elftallen en andere betrokkenen bij Rohda Raalte.

We twijfelen er sterk aan of iedereen wel even eerlijk was op de vraag “wie is er nog in de race” maar het was uiteindelijk Gerard Hoogendijk die als winnaar naar voren werd geschoven. De hoofdprijs?

Op de foto met alle drie de flügelmeisjes……. (wat wil je nog meer als vrijgezel).

De kantine werd door Rood-Geel weer omgebouwd tot een ware feestlocatie met maar liefst twee podia. Het afbreken en opruimen van de kantine koste de bestuurs-en commissieleden van Rood-Geel aanzienlijk meer moeite na de zware maar enorm leuke avond daarvoor. Met enige moeite toverde zij de feestlocatie zelfs om tot een gezellige kantine in kerstsfeer.

Rood-Geel schreef maar liefst 22 nieuwe leden in en ook dat is goed nieuws. Voor het eerst was er de mogelijkheid om JEUGDLID te worden Ongeveer 10 leden jonger dan 21 jaar schreven zich in voor € 5, – en waren daarmee op de avond zelf al goedkoper uit dan diegene die besloten geen lid te worden. (Het jeugdlidmaatschap wordt in het jaar dat men 21 wordt omgezet in een normaal lidmaatschap ad. € 10, -).

Wij danken iedereen die ons geholpen heeft bij het opbouwen; hapjes klaar maken; bardienst draaien; enzovoorts. Volgend jaar gaan we voor 200 feestvierders en drie podia, want vrijdag bewezen we maar eens dat zo’n feest ook bij Rohda Raalte heel goed kan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.