gemeentebelangen vergadert in heeten

De gemeenteraadsfractie van de politieke partij Gemeentebelangen Raalte vergadert op 6 december op locatie in Heeten bij het Trefpunt. Deze open vergadering is bedoeld voor iedere inwoner van Heeten, ondernemers in Heeten en geïnteresseerden.

De fractie van Gemeentebelangen hoopt op deze manier er achter te komen wat de inwoners van Heeten graag op de politieke agenda wensen. “De meningen van de mensen uit Heeten zullen wij meenemen in het huidige politieke beleid en meenemen in ons verkiezingsprogramma 2014-1018,” aldus Gemeentebelangen.

Deuren open vanaf 19.15 uur. De vergadering begint om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.