extra kerstkoopavond in heino

Praktisch alle winkels in de kern van Heino houden op 22 december een extra koopavond. Om deze avond extra interessant te maken, is er bij C1000 Van de Worp tussen 18.00 uur en 21.00 uur een Rad van Fortuin. Daarnaast doet Van de Worp die avond een donatie namens elke klant die aan het rad draait voor 3FM Serious Request.

De prijzen die gewonnen kunnen worden, zijn voor een groot deel gesponsord door ondernemers uit Heino en omgeving. Zo is er een Seine Wonen Vloerkleed ter waarde van 399 euro te winnen of een spiksplinternieuwe fiets van RGT Fietsen uit Heino. Een jaar gratis haar knippen bij Happy Hairdo, namens Bakkerij Boer een jaar gratis brood.

Is je wasmachine aan vervanging toe? Draai dan mee voor de door De Zaak Electronics aangeboden Bosch wasautomaat ter waarde van 949 euro. Een winterschilderbeurt wordt namens Schipper & Schipper aangeboden. “En zo kunnen we nog wel even doorgaan,” somt Kim Van de Worp op. “Er is door bijna dertig ondernemers gesponsord zodat er echt voor elk wat wils bij zit. Dat maakt de actie heel bijzonder en breed gedragen. Veel van de ondernemers die gedoneerd hebben zijn ook open dus u kunt er echt een gezellig avondje uit van maken.”

Het ‘Rad van Rutte’ zoals het al gekscherend genoemd werd in deze tijden van crisis, wordt gepresenteerd door Jort Paauw en Sander Bekkink uit Heino, beter bekend als het duo in ‘De Jort & Sander Show’ wat een imitatie is naar het 3FM radioprogramma van Coen en Sander. De mannen zijn nog druk bezig met de voorbereidingen maar zeker is dat de avond afgetrapt wordt bij C1000 en doorgaat bij Zalencentrum Oortwijn.

“Bij Oortwijn zal de avond een mooie opvolging krijgen van de Jort & Sander Show, met Serious Request als thema. We zijn nog bezig om de exacte invulling rond te krijgen hoe we ook een mooie donatie aan 3FM kunnen gaan doen. In ieder geval is het zeker dat een hoofdprijs van het C1000 Rad die avond onder de aanwezigen bij Oortwijn wordt uitgereikt. Alle reden om deze avond in Heino te winkelen en later na te borrelen bij ons,” aldus Henk Lunsink van Zalencentrum Oortwijn.

“We zijn nog druk bezig om alle puntjes op de i te zetten voor de invulling van Serious Request op deze Kerst Koopavond. Daarin ligt zelfs het plan om te kijken of we het totaalbedrag live naar Enschede kunnen brengen. We roepen iedereen op 22 december aanwezig te zijn om zelf kans te maken op prijzen maar ook om mee te denken aan onze kleinste medemens op aarde en dus te doneren voor Serious Request,” aldus Sander Bekkink. “En mochten er meer initiatieven zijn voor Serious Request die willen aansluiten zodat we een hoog Heinoos bedrag gezamenlijk kunnen aanbieden, dan worden wij hiervoor graag benaderd,” stelt Jort Paauw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.