expositie dansend het nieuwe jaar in

Diny Wooldrink-Baars uit Raalte exposeert de eerste drie maanden van het nieuwe jaar voor de derde maal in restaurant De Bagatelle aan de Nijverdalseweg 10 te Mariënheem. Op verzoek van de broers Willy en Arno Huisken heeft Diny besloten haar schilderstukken tentoon te stellen. Zij heeft hiervoor een keuze gemaakt uit haar favoriete, nog niet eerder geëxposeerde stukken. Onder het thema ‘Dansend het nieuwe jaar in’.

Beeldschone ballerina’s vormen het stralend middelpunt van de expositie. Diny geeft op een inspirerende, kleurrijke wijze aan dat er na elke donkere periode altijd weer het sprankje hoop is om opnieuw verder te gaan.

De expositie is te bezichtigen vanaf 10 januari tijdens de openingsuren van het restaurant dat zich bevindt aan de Nijverdalseweg 10 in Mariënheem. Voor meer informatie, bel 0572-358484.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.