enorme drukte bij kerstmarkt wijhe

Dat de inwoners van Salland ‘Gastvrij Wijhe, Het leukste dorp van Overijssel’ weten te vinden, bleek afgelopen zaterdag wel tijdens de traditionele Kerstmarkt in het centrum van Wijhe. De vele muzikale activiteiten in de Nicolaaskerk, het toneelstuk ‘Het Stenen Kruis’ door leerlingen van de Capellenborgschool uit Wijhe, de meer dan 50 sfeervolle kramen in het centrum van Wijhe waren onder andere de ingrediënten een sfeervolle kerstmarkt. Dit zorgde er soms voor dat er slechts stapvoets langs de kramen en activiteiten werd gelopen.

Naast bovengenoemde activiteiten konden kinderen zich creatief uitleven bij de kramen van knutselclub ‘De Bevers’ en werd de levende kerststal traditioneel bemenst door leden van Ygdrasil. Airplayradio draaide op verzoek kerstliederen. Natuurlijk werd ook de inwendig mens niet vergeten met warme chocolademelk, kniepertjes, Glühwein en ook de speciale worst gemaakt van het ras Limousien beviel goed bij het publiek.

De bezoekers aan kerstmarkt waren ook gul voor ‘Het Leukste koor van Overijssel’. Het koro zong 418,35 euro bij elkaar. Dat is nog niet het totaal bedrag, maar wel al een mooi begin. Dit wordt gedoneerd aan Serious Request dat dit jaar in Enschede staat. In de cafés werd nog tot in de kleine uurtjes gezellig nageborreld.

Tourist Info, de ondernemers van Wijhe en alle vrijwilligers kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.