een kerstboom vervoeren doe je niet zo

En de originaliteitsprijs in de regionale wedstrijden ‘vervoer een kerstboom met je cabriolet’ gaat naar de bestuurder van de Ford cabrio op deze foto. De bestuurder van de auto kocht een kerstboom en knoopte die op de wijze, zoals die op de foto’s bij dit artikel te zien is, op zijn voertuig.

Hoe moet je de kerstboom anders thuis krijgen? De politie kon de actie van de bestuurder van deze auto minder goed waarderen. Bij Wijhe werd hij van de weg geplukt. Er bestond namelijk kans dat de boom van de auto af donderde. Bovendien was de kentekenplaat van de Ford niet leesbaar. De bestuurder van het voertuig ging op de bon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.