een gouden kans met een zwarte rand

Eind januari 2011 startte Sil in het kader van zijn opleiding Mediamanagement zijn stage bij AVE, een bedrijf dat zich richt op diverse printactiviteiten en het maken van mailings. Samen met de toenmalige eigenaar Arno Verhagen hield hij tot aan de Kerst de boel prima draaiende. Zijn stage zou een jaar duren, maar werd gezien de situatie verlengd tot eind juni 2012. “Arno was te ziek, dus vrijwel alles moest door mij alleen geregeld worden. Dat was pittig. Toen er een einde kwam aan het leven van Arno, wist ik even niet wat er ging gebeuren.” Sil bleef actief binnen het bedrijf tot het eind van zijn stageperiode. Er volgde een afsluitend etentje met de vader van Arno, waarbij de toekomst van het bedrijf ter sprake kwam. “Het bedrijf verkopen was niet gelukt, waarop ik heb voorgesteld het stokje over te nemen”, zegt Sil. “Het is een gouden kans voor jonge vent als ik, maar natuurlijk met een dikke zwarte rand.”

Vanaf 1 september is AVE Print & Mail aan de Kaagstraat 18 in Raalte officieel eigendom van de jonge student. Aangezien er nog diverse onderdelen afgehandeld moesten worden, werd er nog even gewacht met het definitieve nieuws. Nu richt Sil zich vol goede moed op de toekomst, maar met de woorden en lessen van zijn oud stagebegeleider in zijn achterhoofd. “Ik wil het bedrijf nu zo goed mogelijk verder brengen en de visie van Arno doorvoeren. Het is voor mij zaak om de wensen van de klanten te blijven vervullen en na het afronden van mijn studie ga ik mij volledig op het bedrijf richten.”

Voor meer informatie of een offerte kun je contact opnemen via 0572 – 763617 of s.hoonhorst@ave-printmail.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.