Home / archiefcentraal / eagles wint moeizaam van emmen

eagles wint moeizaam van emmen

Go Ahead Eagles heeft vrijdag in de Jupiler League op eigen veld met 2-1 gewonnen van FC Emmen. Marnix Kolder en Quincy Promes maakten de doelpunten voor de Deventer ploeg. Door de winst is GA Eagles naar de vijfde plaats op de ranglijst gestegen.

Joop van Gall, de trainer van FC Emmen stond vorig jaar nog in Deventer voor de groep. Na vier minuten maakte Marnix Kolder het eerste doelpunt door voorzet van Xander Houtkoop. De Deventer ploeg had in de eerste heflt het meeste balbezit, maar de voetballers slaagden er niet in nog een doelpunt te maken.

Eagles-doelman Nick Marsman stopte in het begin van de tweede helft nog een inzet, maar vlak daarna scoorde Metaj. Pas twaalf minuten voor tijd beslisten de Deventenaren de wedstrijd in hun voordeel door een goal van Quincy Promes – via de handen van doelman Van der Vlag.

.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.