eagles in doelpuntrijk duel onderuit

De gastheren begonnen uitstekend aan de wedstrijd, want al na ruim vijftien minuten lag de eerste bal in het net. Brandley Kuwas zette zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. Dat beantwoordde Go Ahead Eagles echter vrij vlot en op fantastische wijze. Quincy Promes had de ruimte om uit te halen en liet FC Volendam-doelman Sonny Stevens vanaf ongeveer 25 meter kansloos.

Een paar minuten later namen de Deventenaren brutaal de leiding. Cendrino Misidjan leverde een goede voorzet af die door Jarchinio Antonia kon worden binnengewerkt: 1-2. Na de rust leek Xander Houtkoop de wedstrijd te beslissen. Hij zette de 1-3 op het scorebord. Promes stuurde Houtkoop alleen op Stevens af en de aanvaller rondde koel af.

Kuwas bracht een half uur voor tijd weer hoop in de Volendamse harten. Hij maakte de 2-3. Twintig minuten later liet Misidjan zich simpel aan de kant zetten waardoor Jack Tuyp de gelijkmaker op het scorebord kon zetten. De comeback van FC Volendam kreeg in de slotfase nog meer gestalte. Raymond Fafiani besliste het duel namelijk in het voordeel van de thuisclub. Hij scoorde vijf minuten voor tijd uit een vrije trap en zette de eindstand op de bordjes: 4-3.

Scoreverloop:

1-0 (16′) Brandley Kuwas

1-1 (24′) Quincy Promes

1-2 (28′) Jarchinio Antonia

1-3 (47′) Xander Houtkoop

2-3 (59′) Brandley Kuwas

3-3 (79′) Jack Tuyp

4-3 (85′) Raymond Fafiani

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.