dubbel gekkengetal voor sr van sprokkelaars

Een spontane actie van carnavalsvereniging de Sprokkelaars uit Lemelerveld leverde 1111,11 euro op voor Serious Request. Voor een paar weken terug werd het idee geopperd door Tobias de Groot en Sander Boerkamp om 101 donateurs (donatiërs afgeleid van de film 101 dalmatiërs) bij elkaar te krijgen en deze allemaal 11 euro te laten doneren voor het populaire Serious Request.

“Binnen no time hadden we de 1111 euro bij elkaar”, vertelt Tobias. Naast het doneren werd de mogelijkheid geboden om voor een minimaal bedrag mee te reizen met de Sprokkelaars naar Enschede om daar de cheque te overhandigen en er een gezellige avond van te maken. Ook hier werd door velen gebruik gemaakt en zo geschiedde het dat er zaterdagavond 22-12-2012 ineens twee bussen vanuit Lemelerveld in Enschede stonden voor een donatie en een gezellige regenachtige avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.