dressuurwedstrijden in luttenberg

Paardensportvereniging De Heuvelruiters uit Luttenberg houdt zaterdag en zondag een dressuurwedstrijd voor wedstrijdruiters in alle klassen in Manege De Luttenberg aan de Looweg. Naast de te winnen prijzen en winstpunten is deze wedstrijd tevens voor de L t/m ZZ-L combinaties een regioselectiewedstrijd Salland.

Elke regio selecteert jaarlijks een aantal wedstrijden die gelden als selectiewedstrijden. Hier kan je geselecteerd worden voor de regiokampioenschappen, waarmee een startplaats op de Indoorkampioenschappen op 9 maart 2013 in Ermelo bemachtigd kan worden.

Zaterdag om 8.30 uur mogen de M1 en M2 ruiters en amazones de spits afbijten. De klasse L2 start vanaf 12.00 uur, gevolgd door de klasse L1 om 15.30 uur. In iedere rubriek zullen ongeveer 25 combinaties uitkomen. Einde van de eerste dag zal rond 19.15 zijn.

Vanaf 8.30 uur op zondag wordt het programma voortgezet, te beginnen met de klasse B. In verband met de grote deelname zijn 2 groepen van 25 deelnemers gevormd. Om 14.15 uur komen de hoogste klassen Z2 en ZZ-L in de ring, met als deelneemster Vai Bruntink met Aendolin en Wendolin.

De Z1 combinaties rijden hun proeven vanaf 15.30 uur tot ongeveer 19.15 uur. Bekende deelnemer hieraan is Frank Hosmar met Alphaville, het paard waarmee hij tijdens de Paralympics in Londen de bronzen medaille behaalde. Maar

Voor verdere informatie en voor de deelnemerslijsten zie staging2.startlijsten.nl of staging2.paardensportluttenberg.nl Publiek is van harte welkom, je hoeft geen entreegeld te betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.