dominee jaap wiegers neemt afscheid

Dominee Jaap Wiegers neemt tijdens een afscheidsdienst op zondag 23 december afscheid van de Protestantse Gemeente in Olst. De dienst wordt gehouden in de Dorpskerk, Kerkplein 1 in Olst en begint om 10.00 uur.

Besturen, kerkenraden en ambtelijke contacten zijn in de gelegenheid om afscheid te nemen van ds. Jaap Wiegers op woensdagavond 19 december, tussen 19.00 en 20.00 uur in De Bastiaan, Kerkplein in Olst. Aansluitend, van 20.00 tot 22.00 uur is er een afscheidsavond voor de gemeenteleden van de Protestantse Gemeente te Olst.

Ds. Jaap Wiegers is sinds 18 juni 2000 in deeltijd verbonden aan de kerk van Olst, namelijk tot de kerkfusie op 6 januari 2008 als predikant van de Gereformeerde Kerk en sindsdien aan de Protestantse Gemeente in Olst. Op 24 maart 2012 heeft hij de leeftijd van 65 jaar bereikt.

De kerkenraad heeft ingestemd met de wens van Wiegers tot 23 december 2012 werkzaam te blijven, om zodoende de ambtstermijn van 12,5 jaar vol te kunnen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.