doe mee met de meet en match 2013 in olst wijhe

Na het succes van de Meet & Match in januari 2012 waar maar liefst 58 matches zijn gesloten, vindt op 24 januari 2013 van 17.00 uur tot 20.30 uur de vierde beursvloer plaats in het SPOC Park in Wijhe onder de naam ‘Meet & Match’. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Samen Doen in Olst-Wijhe. Dit platform is het best te omschrijven als bemiddelaar in ‘eigentijdse Sallandse burenplicht’: Ik doe iets voor jou en jij doet iets voor mij.

Op de Meet & Match ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Olst-Wijhe elkaar en kijken ze hoe ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Met het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) investeert een bedrijf in de lokale samenleving. MBO in Olst-Wijhe kent oneindig veel vormen die zich laten bundelen in vier m’s: mensen, middelen, massa en media. MBO gaat verder dan de wettelijke verplichtingen en moet leiden tot toegevoegde waarde voor alle partijen.

Op de Meet & Match vragen maatschappelijke organisaties niet om geld, maar om kennis en kunde, middelen, toegang tot netwerken, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon om handen om het een en ander voor elkaar te krijgen. Bedrijven zetten tijd en talent van hun medewerkers in om een organisatie te ondersteunen. De (leden van de) organisatie doen iets terug voor het bedrijf. Uitgangspunt is dat de match meerwaarde biedt voor alle partijen. Samen sluiten zij een match om onder andere op de NL Doet-dagen op 15 of 16 maart uit te voeren. Enkele voorbeelden:

– Als bedrijf een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en zo een goede buur zijn

– De handen uit de mouwen steken voor een maatschappelijke organisatie

– Met collega’s een activiteit organiseren in plaats van het jaarlijkse afdelingsuitje

Deelname aan de Meet & Match is voor alle partijen geheel gratis. Men hoeft ook geen stand in te richten. Toch kan het veel opleveren. Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich voor de Meet & Match aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen op staging2.samendoeninolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.