Home / archiefcentraal / disselhorst installeert eerste nefit warmtepomp

disselhorst installeert eerste nefit warmtepomp

Een groot voordeel van de MultiLine is dat het systeem eenvoudig gemonteerd kan worden in nieuwe én bestaande bouw. Grondboringen, aanpassingen van elektra of andere kostenverhogende voorzieningen zijn niet nodig. De geluidsarme buitenunit kan eenvoudig op een willekeurige plaats buiten de woning worden gemonteerd, tot wel 30 meter van de binnenunit. Eenmaal geïnstalleerd heeft het systeem een zeer lange levensduur en is weinig onderhoud nodig.

Een Nefit MultiLine warmtepomp mag alleen worden geïnstalleerd door installatiebedrijven welke een training bij Nefit hebben gevolgd. Bij Disselhorst Totaal Installateur hebben 2 medewerkers met succes een deze speciale training doorlopen.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.