disselhorst installeert eerste nefit warmtepomp

Een groot voordeel van de MultiLine is dat het systeem eenvoudig gemonteerd kan worden in nieuwe én bestaande bouw. Grondboringen, aanpassingen van elektra of andere kostenverhogende voorzieningen zijn niet nodig. De geluidsarme buitenunit kan eenvoudig op een willekeurige plaats buiten de woning worden gemonteerd, tot wel 30 meter van de binnenunit. Eenmaal geïnstalleerd heeft het systeem een zeer lange levensduur en is weinig onderhoud nodig.

Een Nefit MultiLine warmtepomp mag alleen worden geïnstalleerd door installatiebedrijven welke een training bij Nefit hebben gevolgd. Bij Disselhorst Totaal Installateur hebben 2 medewerkers met succes een deze speciale training doorlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.