diplomas voor jeugdleden atc wijhe

Ruim 20 jeugdleden van ATC Wijhe hebben afgelopen week hun Tenniskids-diploma ontvangen. Uit handen van tennistrainer Duncan Meyer kregen ruim 10 kinderen jonger dan 8 jaar de felbegeerde rode diploma, terwijl nog eens ruim 10 kinderen tussen de 8 en 10 jaar hun oranje diploma vol trots aan hun meegekomen ouders of begeleiders konden tonen.

Tenniskids is een programma dat door de KNLTB is geïntroduceerd om kinderen een lesmethode aan te bieden die past binnen hun eigen belevingswereld. Trainer Duncan Meyer heeft hiervoor een speciale licentie gehaald en houdt per pupil nauwgezet de vorderingen bij. De kinderen met de rode diploma’s kunnen nu verder gaan voor ‘oranje’, en de kinderen die hun oranje diploma hebben gehaald zullen in de winter verder gaan voor ‘groen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.