der rudis naar de gouverneur

Jong of oud, schlagerfan of geen schlagerfan maar de hits der Rudi’s zullen niet ongemerkt aan jou en hun fans voorbijgaan. Niet voor niets staat deze populaire Duitse groep altijd vol enthousiasme in de Duitse single charts, waar zij vaak met meerdere hits vertegenwoordigd zijn.

Sinds kort is hun nieuwe single/medley uit, ‘’blaue Hosen und weiße Trikot’’ is de titel van dit nieuwe nummer, refererend naar de voorliefde voor de voetbalclub waar ze sinds jaar en dag fan van zijn binnen Nederland namelijk Sport Verein Raalte.

Schlagermuziek is sinds ruim 1,5 jaar zeer populair in Nederland, een schlager is een in principe Duitstalig lied en een van de populairste vormen van Duitse volkszangkunsten. Het handelsmerk van der Rudi’s is grote hits binnen de volksmuziek op te peppen en deze nieuw leven in te blazen wat ook bij hun laatste medley duidelijk merkbaar is.

Der Rudi’s nemen hun fans met deze medley mee in een zeer bijzondere muzikale bergtocht, en zij staan te popelen om speciaal voor hun fans uit Raalte voor het eerst en exclusief alleen bij Cafe de Gouverneur deze nummers live ten gehore te brengen. De drie muzikanten stralen duidelijk plezier uit in het maken van muziek. Van elk optreden maken ze dankbaar gebruik door hun fans mee te nemen in eerlijke, pure maar vooral feestelijke reis door de volksmusik!

Dat Der Rudi’s succesvol zijn bij onze oosterburen blijkt wel uit het feit dat ze al vele awards op hun naam staan zoals de Trofee der Volksmusik 2010, de prestigieuze Schlagerhit Award, en als klap op de vuurpijl de overwinning in het Duitse tv programma ‘Das Supertalent’, ook zat men in de jury van ‘Deutschland sucht ein Superstar’.

Aankomende winter zijn der Rudi’s weer te zien in diverse apres ski gelegenheden in het Oostenrijkse Westendorf, we gaan de komende tijd ongetwijfeld nog veel van ze horen dus mis ze niet zaterdagavond 01 december bij de Gouverneur in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.