demonstratie fotobewerking met picasa

In de Bibliotheek Heino houdt de Stichting Ouderenwerk Heino twee avonden over Picasa. Met dit gratis fotobewerkingsprogramma kun je eenvoudig jouw digitale foto’s ordenen en bewerken. Ook kun je fotoalbums maken om ze te delen met vrienden, familie en de wereld. De twee avonden zijn apart van elkaar te volgen. Beide kan natuurlijk ook. De toegang is gratis, de start is om 19.30 uur op beide avonden.

Op maandag 17 december staat de avond in het teken van ‘Wat is er mogelijk met het fotoprogramma Picasa. Dan gaat het om bewerkingen, effecten, collage maken en e-mail vanuit Picasa. Maandag 21 januari wordt er een demonstratie collage maken, CD/DVD branden, printen, web-album, foto’s en dia’s scannen of importeren gegeven.

De Stichting Ouderenwerk Heino voorziet nog steeds in de behoefte, dat ouderen zich onder deskundige leiding kunnen bekwamen in het gebruik van de computer. Vanaf oktober volgen 50 mensen een cursus in het Computercafé. Hieruit blijkt wel dat er nog steeds veel belangstelling bestaat om een keus te maken uit het ruime cursusaanbod. Je kunt je opgeven voor de cursus die het best bij jou past. Deze cursussen gaan in januari en februari 2013 van start.

Inlichtingen hierover kun je krijgen bij H.J. Hullen (393736) of L. Maas-Koevoets (392070), Stichting Ouderenwerk Heino. Het Computercafé bevindt zich in het souterrain van zorgcentrum Het Wooldhuis in Heino (lift aanwezig).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.