de kern neemt deel van werk carinova over

‘De Kern maatschappelijke dienstverlening’ neemt vanaf 1 januari 2013 alle activiteiten en medewerkers van Carinova over op het gebied van het algemeen maatschappelijk werk, school- en bedrijfsmaatschappelijk werk, sociaal raadslieden, sociaal juridische dienstverlening en groepswerk. Met de overname wordt De Kern de aanbieder van maatschappelijk werk in West-Overijssel.

De Kern maatschappelijke dienstverlening is onderdeel van Dimence. Bestuurders van Dimence en Carinova ondertekenden op 20 december het overdrachtsdocument waarmee de overname officieel werd bevestigd. De Kern gaat zich in 2013 sterk maken om het maatschappelijk werk in de regio verder te ontwikkelen. Daarnaast gaat het de laagdrempelige maatschappelijke dienstverlening verder uitbouwen en de samenwerking met gemeenten en zorg- en welzijnspartners versterken.

Cliënten kunnen blijven rekenen op de maatschappelijke dienstverlening die zij gewend zijn. Alle maatschappelijk werkers en sociaal raadslieden blijven werkzaam op de bestaande locaties.

De Kern is al actief in de gemeenten Zwolle, Kampen en Zwartewaterland. Het werkgebied van de organisatie bestaat vanaf januari verder uit de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte en Staphorst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.