de eerste kerstruzie is ongeveer nu

De eerste Kerstruzie in een gezin is deze Eerste Kerstdag ergens tussen 14 en 15 uur. Dat hebben Britse onderzoekers uitgevogeld. Nu nemen we onderzoekers niet zo heel serieus meer na 2012, maar de argumenten snijden wel hout.

In de vroege ochtend hebben kinderen als eerste ruzie omdat ze niet zo uitbundig mogen zijn als anders. Later in de ochtend krijgen ze ruzie omdat het hen tegenvalt wat er onder de kerstboom ligt en dat ze vinden dat broertje of zusje is voorgetrokken.

Later op de dag krijgen ouders ruzie. Vaders ontvlamt wat makkelijker omdat er al wat alcohol ingegoten is. Moeders maakt zich op voor het Kerstdiner en dat levert flinke stress op. Vooral omdat de schoonfamilie al bijna op de stoep staat.

Daar hadden de mensen op de foto gisteren allemaal nog geen last van toen ze de inkopen deden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.