dames a smhc in het nieuw gestoken

Sinds de herfstvakantie loopt het meisjes A-team van de Sallands Mixed Hockey Club er weer piekfijn bij in hun compleet nieuwe outfit. Het team heeft Ireen Grandjean en Maurice Schuurman bereid gevonden om de dames nog eens helemaal in het nieuw te steken. Zij vertegenwoordigen respectievelijk het gelijknamige ‘Grandjean advocatuur en mediation’ uit Wijhe en ‘Schuurman Hairstylisten’ uit Raalte. De nieuwe outfit is er, nu nog een aantal nieuwe speelsters. Want het team is op zoek naar versterking.

Het meisjes A-team is een team met een smalle selectie (14 speelsters) die voor Raalter begrippen hoog speelt. Dankzij een goede training en begeleiding is een stevige basis gelegd voor meespelen op hoog niveau, wisselend 1e klasse en subtop. Tel daar een flinke dosis inzet van de meiden bij op, dan ontmoet je regelmatig selectie teams van grotere clubs uit de omliggende steden.

Ook dit jaar spelen de dames weer bovenin mee om de prijzen. Er is dus nog plek voor versterking. Bij het team gaan prestatie en fun hand in hand. Er wordt gezocht naar meiden in leeftijdscategorie 15-17 jaar, want de helft van de dames heeft namelijk nog de B-leeftijd.

Het team wil Ireen en Maurice via deze weg nogmaals bedanken. Voor meer informatie over het team en de club, kijk op staging2.smhc.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.