cursus carinova borstvoeding de beste start

Carinova houdt in Raalte weer de cursus ‘Borstvoeding, de beste start!’ en wel op woensdag 23 januari. De cursus duurt van 19.30 tot 21.30 uur en bestaat uit twee avonden: 23 en 30 januari. Borstvoeding is de beste en meest natuurlijke voeding voor de baby. Moedermelk bevat niet alleen de nodige voedingsstoffen, maar ook antistoffen die de baby beschermen tegen ziekten en infecties.

De cursus vindt plaats in het Carinovagebouw, Arkelstein 2, 8103 PA in Raalte. Kan tot 9 januari. Dit kan telefonisch via 0900 86 62 (lokaal tarief). Ook kun je je opgeven via staging2.carinova.nl De cursus is gratis en bedoeld voor aanstaande moeders en voedende moeders. Partners zijn ook welkom. .

Voor meer informatie, zie staging2.carinova.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.