collecte ms fonds levert zes mille op

De collecte van het Nationaal MS Fonds heeft in de gemeente Raalte 6026,73 euro opgeleverd. In Heeten was de opbrengst 789,24 euro, in Mariënheem haalden drie collectanten samen 202,56 euro op. In Heino is het bedrag van 1906,24 euro opgehaald, dit bedrag is inclusief de actie tijdens de Pompdagen. In Raalte was de opbrengst 3128,69 euro.

Meer dan 16.000 mensen in Nederland hebben MS. Met de opbrengst van de collecte kan het Nationaal MS Fonds mensen met MS stimuleren in beweging te blijven op zowel mentaal als fysiek vlak. Omdat de ziekte MS zo onvoorspelbaar is, is het belangrijk om mensen met MS via goede voorlichting en trainingen handvatten aan te reiken die nodig zijn om het maximale te halen uit een leven met MS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.