cafe de gouverneur sluit jaar goed af

Café De Gouverneur houdt de komende weken een aantal leuke evenementen om het jaar goed af te sluiten. Gasten kunnen plaatjes aanvragen voor Serious Request, er is een Christmas Party en een darttoernooi. Ook komt Feest DJ Jerome langs en wordt de jaarlijkse Eurodag gehouden. Tot slot is er een knallend Oud en Nieuw-feest. In 2013 wordt er een Nieuwjaarsborrel en het Internationale Gouv’s Zaalvoetbal gehouden.

Het begint aanstaande zaterdagavond 22 december. Gasten kunnen tegen een goede vergoeding een plaatje aanvragen voor de Serious Request actie van 3FM. Bijna alle muzieknummers staan in de muziekcomputer, dus de mooiste nummers kun je aanvragen. “We zullen proberen om weer in de uitzending te komen en de meest aangevraagde platen aan te vragen, zoals 3 jaar geleden.” Dit kun je hier bekijken. “Dan zullen we ook het geld storten wat we bijeen gezameld hebben.”

Maandag 24 december is het café geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Eerste Kerstdag is er de Christmas Party Part I vanaf 21.00 uur. Hiervoor zijn kaartjes te koop aan de bar à 2,50 euro. Tweede Kerstdag zijn de deuren voor Christmas Party Part II geopend vanaf 17.00 uur.

Donderdagavond 27 december is er weer het Madhouse Darts Toernooi. Het toernooi wordt dit jaar voor de 27e keer georganiseerd. Marco Koggel zal zijn titel verdedigen. Aanvang van dit toernooi is 20.00 uur. Inschrijven kan nu ook aan de bar voor 3,50 euro.

Zondagavond 30 december zal ook een traditie blijven met de komst van Feest Dj Jerome. Hij zal het jaar dan ook in stijl komen afsluiten. “Tijdens deze avond is er ook een optreden van een Special Guest. Wie dat is? Zie het op zondagavond 30 december!”

Maandag 31 december is het café geopend op de jaarlijkse Eurodag. Tussen 13.00 en 18.00 uur zijn alle consumpties tegen flinke korting te verkrijgen.

’s Nachts is het café omgetoverd tot een waar rode party locatie, waar het Oud en Nieuw-feest Sensation Red gehouden wordt voor de wat oudere jongere. Kaarten zij voor 7,50 euro nu ook te verkrijgen aan de bar.

Op 1 januari is het café ook geopend om een Nieuwjaarsborrel te drinken vanaf 19.00 uur. Kortom een moment om het jaar 2013 gezellig te beginnen.

Tenslotte zal op zondag 6 januari weer het Internationale Gouv’s Zaalvoetbal worden gehouden. De titel zal dan verdedigd gaan worden door Oranje Schreck uit Duitsland. De inschrijving daarvoor is al geruime tijd geleden gestart en het toernooi heeft dan ook nog maar plaats voor één team.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.