cabaret muziek en toneel in het hoftheater

Aankomend weekend staan de finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival, Haantjes en Piepschuim in het HOFtheater. Dit wordt een weekend met cabaret, muziek en toneel.

Finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival

Donderdagavond 13 december komen de finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival traditiegetrouw naar Raalte. Op 14 april 2012 won Peter van Rooijen met begeleider Wilko Sterke de 25e Wim Sonneveldprijs met zijn programma Team Peter. De jury vond het een briljant bedachte voorstelling, een meesterlijk spel met wat waar is en wat niet. De tweede plaats was voor Sijmen de Jong. Derde plaats én de publieksprijs gingen naar Eva Crutzen en haar begeleider Jerry Bloem. Dit nieuwe talent begint 13 december om 20.15 uur en kaarten kosten 17,50 euro.

Haantjes

Vrijdagavond 14 december is de voorstelling ‘Haantjes’ met acteurs Daniël Boissevain, Harpert Michielsen en Peggy Vrijens te zien in het HOFtheater. De voorstelling is gebaseerd op Kluuns bestseller Haantjes. Het gaat over de jaren negentig in Amsterdam “Toen alles nog leuk was “. De beurs floreert, het Amsterdamse nachtleven bruist en de reclamewereld is booming. Twee vrienden hebben hun eigen reclamebureau opgericht en hunkeren naar succes en erkenning. Bigger than life is een way of living. Een briljant idee lijkt hun claim to fame te worden. Maar is hun vriendschap wel bestand tegen hun zucht naar macht en geld? Haantjes is muziek, cabaret en drama. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 23,50 euro.

In veel te strakke broeken

Op zaterdagavond 15 december is Piepschuim te zien met hun nieuwe voorstelling ´In veel te strakke broeken´. Eerder dit jaar waren zij al te zien bij de cabaretavond van Stöppelhaene. De voorstelling gaat over knellende zaken. Er wordt van alles gesuggereerd, maar uiteindelijk niets blootgelegd, want Piepschuim stelt dat het allemaal wel wat ruimer gezien mag worden. Ook het tweede theaterprogramma van de succesvolle muzikale cabaretgroep Piepschuim staat bol van gedachtenkronkels, geraffineerde muziek en enthousiasme. Met veel energie spelen Cor, Jacco en Robbert een prikkelende en hilarische voorstelling. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 16,50 euro.

Binnenkort te zien in het HOFtheater:

Vr 21-12 Wolga Kozakken Koor

Za 22-12 Het Thriller Theater – U spreekt met uw moordenaar

Kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de Bibliotheek Raalte (0572-363637) of via staging2.hofinsalland.nl waar je zelf een stoel kunt kiezen en thuis het e-ticket uit kunt printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.